Clinex DEZENFEX DOSERS_BV EHRLE TEFA_Truck FOEN INTERMAG Kersia KILCO KUNAGONE LINEA_TRADE Mach-C NANOCLEAN_AIR Nerta Ravet TEFA_Dystrybucja Tenzi Clinex DEZENFEX DOSERS_BV EHRLE TEFA_Truck FOEN INTERMAG Kersia KILCO KUNAGONE LINEA_TRADE Mach-C NANOCLEAN_AIR Nerta Ravet TEFA_Dystrybucja Tenzi
  • Zaloguj się
    Zaloguj się
0
Koszyk:
Koszyk
info: Twój koszyk jest pusty!

Dezynfekcja

Kategoria Dezynfekcja zapewnia kompleksowe wsparcie dla hoteli, biur i gastronomii, obejmując dezynfekcję powierzchni, higienę rąk i odpowiednie dozowanie środków. Dzięki profesjonalnym preparatom i akcesoriom utrzymanie higieny staje się szybkie, bezpieczne i zgodne z wymaganiami BHP/HACCP.

CLINEX DEZO Table 1L - Preparat do czyszczenia i dezynfekcji blatów i urządzeń kuchennych

29,30 

Kersia Anti-Germ Foam CL-320 25KG - środek myjący i dezynfekujący z zawartością aktywnego chloru

355,00 

CLINEX DEZOSept 500ml - Żel do dezynfekcji rąk o zapachu kokosowym

19,90 

CLINEX DezoFast 1L - Preparat dezynfekująco–myjący

17,90 

TENZI ALCOVIREX 1L - Płyn do dezynfekcji rąk, narzędzi, powierzchni

24,90 

Jak stosować profesjonalną dezynfekcję w hotelach, biurach i gastronomii?

Kategoria Dezynfekcja obejmuje preparaty do dezynfekcji powierzchni, dezynfekcji rąk oraz akcesoria do bezpiecznego dozowania i uzupełniania środków. Znajdziesz tu produkty do dezynfekcji powierzchni dotykowych (klamki, windy, recepcja), sanitariatów (deski, przyciski, armatura) oraz higieny rąk (płyny i żele, KERSIA ). Środki są zgodne z BHP i HACCP, a zastosowanie odpowiednich dozowników i butelek 1 L do roztworów ułatwia serwis sprzątający.

 

Jak dobrać właściwe produkty dezynfekcyjne?

Wybór zależy od strefy i rodzaju powierzchni: w lobby i recepcji użyj szybkich preparatów do przecierania; w sanitariatach po myciu zastosuj środki do dezynfekcji newralgicznych punktów; w kuchni i strefach HACCP korzystaj z preparatów dopuszczonych do kontaktu z żywnością i pamiętaj o spłukaniu powierzchni. Do wrażliwej elektroniki (terminal, klawiatura) preparat nanosimy na ściereczkę, nie bezpośrednio. Czas kontaktu preparatu z powierzchnią należy zawsze przestrzegać zgodnie z etykietą. Dozowniki do rąk ustaw przy wejściach, windach, toaletach i w strefach gastronomicznych; regularnie uzupełniaj wkłady i sprawdzaj baterie sensorowe.